Kako vam pomagamo?

Prepustite internet nam. Naj mi razmišljamo namesto vas.

VIDNOST

Bodite vidni vaši ciljni publiki na način, da vas bodo z lahkoto našli. Imeti optimizirano stran na internetu je enako, kot imeti odlično lokacijo trgovine.

Responsive design - prilagojenost

Obvezna prilagojenost spletne strani za telefone, tablice in računalnike. Zaradi uporabniške izkušnje in pozicij v brskalnikih.

Branding - prepoznavnost

Spletna stran je večkrat prvi stik vašega potencialnega kupca z vašim podjetjem. Pustite nanj dober vtis in vzbudite zaupanje takoj.

Učinkovite spletne trgovine

Izdelava oz. posodobitev spletne trgovine, ki je učinkovita in narejena po meri za vaše podjetje je osnova, za uspeh na internetu.

Zakaj Fair Agencija?

Dvignite prepoznavnost podjetja
Se vaši potencialni kupci spomnijo na vas, ko potrebujejo vaše izdelke oz. storitve? Vam ob obisku spletnega mesta zaupajo bolj ali manj? Bodite njihova prva izbira.
Izberite najboljše
Vsak pozna nekoga, ki izdeluje spletne strani in zna narediti spletno trgovino. To ni dovolj. Da vaš projekt prinaša rezultate in da je učinkovit, sta pristop in logika drugačna. Preizkusite nas.
Bodite vidni na internetu
Naj nobena potencialna stranka ne gre mimo vas! Poskrbite, da ima vaše spletno mesto visoke pozicije v googlu in bodite ponosni nanj, ne pa da se ga sramujete.
Prepustite internet nam
Z nami dobite parterja, ki pozna zakonitosti interneta in predvsem odločitvene poti potencialnih strank. Uporabniška izkušnja je osnova za prodajo in uspeh. Naj mi razmišljamo namesto vas.

Proces našega dela

Brezplačen posvet
Kreativne Ideje
Izvedba Projekta
Vzdrževanje

IZBERITE BREZPLAČEN POSVET!