Politika zasebnosti

Osebni podatki naročnikov so področje, ki mu ponudnik posveča veliko pozornosti in vlaga veliko truda v korektno ravnanje z njimi. Ponudnik se zavezuje, da (osebne) podatke naročnikov skrbno varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP) in EU uredbo GDPR (General Data Protection Regulation).

Kdo smo

Naslov naše spletne strani: https://www.fair-agencija.si/

Podjetje: FAIR, Matej Glivar, s.p.

  • Davčna številka SI: 68055935
  • Matična številka: 8366179000
  • Breza 18A, Breza, 8210 Trebnje
  • +386 40 160 054

Obveza k varovanju osebnih podatkov

Ponudnik naročniku zagotavlja, da ob naročilu in kasnejši uporabi naročenih storitev podatke prenaša preko ustrezno zavarovane in kriptirane HTTPS (SSL) povezave.

Ponudnik osebne podatke naročnikov hrani izključno znotraj območja EU in na območjih, za katere EU javno priznava ustrezno stopnjo varnosti (https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection_en).

Ponudnik naročniku zagotavlja, da za dostop do osebnih podatkov naročnika kot tudi za dostop do vseh (osebnih) podatkov na strežniških okoljih uporablja ustrezno zavarovano programsko opremo, ki:

  • preprečuje dostop do podatkov nepooblaščenim osebam;
  • omogoča dostop le osebam, ki so za to ustrezno avtorizirane s strani ponudnika (npr. zaposleni na določenem delovnem mestu);
  • avtoriziranim osebam omogoča dostop le do podatkov, ki jih nujno potrebujejo za kakovostno izvajanje svojega dela.

Katere podatke, na spletni strani, zbiramo in zakaj?

Kontaktni obrazci

Ko izpolnite kontaktni obrazec na naši spletni strani in nam ga pošljete, bomo prispele podatke obravnali za potrebe komunikacije z vami. Te podatke bomo skrbno varovali in jih uporabljali izključno za lažje poslovanje z vami.

Piškotki

Kot večina spletnih strani, tudi ta uporablja piškotke.

Piškotki so majhne besedilne datoteke, shranjene na vašem računalniku. Uporabljamo jih za spremljanje obiska strani. Vsebujejo informacijo o vašem računalniku, ne pa tudi vaših osebnih podatkov.

Uporaba piškotkov

Z uporabo piškotkov zbiramo podatke o obiskih naših spletnih strani.

Piškotki nam omogočajo, da prepoznamo vaš računalnik in izvemo podrobnosti o vašem zadnjem obisku z namenom, da vam je brskanje še udobnejše in prilagojeno vam.

Lahko se odločite da nam shranjevanja piškotkov ne dovolite, v tem primeru vam žal ne bomo mogli zagotoviti enake uporabniške izkušnje, kot z uporabo piškotov.

Podatki, ki jih zbiramo s pomočjo piškotkov vas ne identificirajo, zbiranje vključuje splošne informacije o nastavitvah računalnika, vaši povezavi z internetom, vzorcih in časih brskanja po spletni strani in vašo lokacijo.

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko v nastavitvah brskalnika to kadarkoli spremenite in s tem preprečite avtomatski sprejem piškotkov.

Koliko časa držimo te podatke?

Podatki se hranijo tako dolgo, dokler jih potrebujemo za nadaljnjo obdelavo (komunikacijo z vami) oziroma do preklica vašega dovoljenja. Kontaktni podatki se lahko hranijo za namene za katere so bili ti podatki zbrani. Vsi podatki so skrbno varovani.

Kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki, ki jih vpišete v obrazce na spletni strani?

Podatke, ki jih vpišete v obrazce na spletni strani, uporabljamo izključno za namene pošiljanja sporočila (oddaja povpraševanja) oz. zahtevane storitve. Vaše podatke skrbno varujemo in jih nikakor ne posredujemo tretjim osebam oziroma uporabljamo za kakršne koli druge namene.

Kako lahko upravljate ali brišete piškotke?

Piškotkov nikakor ne bomo uporabljali za zbiranje vaših osebno določljivih podatkov, po želji pa lahko nastavitve o uporabi piškotkov spremenite tudi v brskalniku svojega računalnika ali mobilne naprave.

Večina modernih brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete ali zavrnete le določene vrste piškotkov ali pa si nastavite opozorilo, da stran želi shraniti piškotek na vašo napravo. Izbrišete lahko tudi piškotke, ki jih je brskalnik že shranil na vaši napravi.

Opozarjamo vas, da v primeru izklopa piškotkov vse funkcionalnosti spletnih strani morda ne bodo delovale enako učinkovito, opozorilo o uporabi piškotkov se bo prikazalo ob vsakem obisku, dolgoročno pa bo to negativno vplivalo na vašo uporabniško izkušnjo.

Postopek spremembe nastavitev piškotkov se v vsakem brskalniku razlikuje. Informacijo o tem lahko poiščete s pomočjo funkcije »Pomoč«, obiščete www.aboutcookies.org, ki nazorno razloži postopek v vseh modernih brskalnikih.

Kontakt

Glede politike zasebnosti, pravilnika in uveljavljanja vaših pravic o zasebnih podatkih zapisanih v pravilniku nas lahko kadarkoli kontaktirate in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Kliknite tukaj.